15 januari 2017: De Algemene LedenVergadering . Agenda volgt nog.Bij deze de agenda van de december activiteiten.

Svp even HIER klikken.Nieuwsbericht!

Op 15 december a.s. organiseert de vereniging NZP een inspiratiemiddag in het kader van de Sociale Agenda van de Provincie Limburg. Voor deze bijzondere gelegenheid komt de gedeputeerde mw. Marleen van Rijnsbergen naar Roggel. Op verschillende plaatsen zullen aan 6 ontmoetingstafels echte verhalen van  mensen worden verteld. Onder de noemer, ook jouw verhaal doet ertoe. De middag wordt feestelijk afgesloten in zaal Briels. Ter gelegenheid van deze speciale bijeenkomst wordt ook nog een nieuw project aan de gasten gepresenteerd! De middag is uitsluitend bedoeld voor genodigden. We zijn vereerd met zoveel aandacht en hopen uiteindelijk een klein beetje verschil te kunnen maken. Het resultaat kunt u lezen in onze volgende nieuwsbrief.

het bestuur en leden van NZP RoggelNieuwsbericht!

Op 6 november a.s. is de vereniging NZP te gast bij het muziekspektakel Muziek maakt slim, dat wordt georganiseerd door Harmonie Amicitia.

We zijn blij met zoveel inspirerende en swingende samenwerkingspartners.

We wensen iedereen heel veel plezier.

 

het bestuur en leden van NZP RoggelNieuwsbericht!

Op 23 oktober staan we weer op de Herfstmarkt, waar we aandacht vragen voor het werk van onze vereniging NZP door zelfgemaakte spullen te verkopen. Deze keer delen we soep uit! Dit doen we omdat we mensen graag willen vertellen hoe leuk het project Kom-op-de-soep is, een project dat sinds de zomer elke zondagmiddag mensen bij elkaar brengt en zo hun zondagmiddag weer wat glans geeft. Ook nu zijn blij met de inspirerende en sportieve samenwerkingspartner Mico Sport, in de persoon van Cor en Noor, Frans en Linda en onze eigen vrijwilligers! BEDANKT!!

We wensen iedereen nog veel mooie ont-moetingen!!

het bestuur en leden en vrienden van NZP Roggel