Kom op de SoepHeeft  u ook behoefte aan gezellige ontmoetingen met buurtgenoten en zeker op de zondag. Dan kom gerust naar onze leuke zondagmiddag-activiteit KOM-OP-DE-SOEP...en in beweging!

Ook in uw buurt start deze leuke nieuwe activiteit. Wij bieden u de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een gezellig samenzijn met uw naobers (m.u.v. genuttigde consumpties. Vrijwillig heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan een bewegingsprogramma en als kers op de taart krijgt u een welverdiend en heerlijk vers soepje aangeboden. De soep wordt niet zo heet gelepeld als opgediend, want het SAMEN-ZIJN is het belangrijkste en geeft ongetwijfeld uw zondag glans en kleur.

KOM-OP-DE-SOEP wordt georganiseerd in samenwerking met lokale vrijwilliger en ondernemers. Uw persoonlijke situatie wordt als uitgangspunt genomen. Indien wenselijk wordt u opgehaald en weer thuis gebracht. Tevens heeft u de mogelijkheid om een afspraak te maken met een professionele zorgverlener voor een huisbezoek in het kader van Thuis-Vitaal.

Deze projecten worden mede mogelijk gemaakt door de gemeente Leudal, Synthese en de Stichting Naoberzorg Nederland en is onderdeel van het project Leudal Energiek.

Meer informatie www.leudalenergiek.nl of www.naoberzorgnederland.nl

Interesse voor deelname? Bel Dieter Dahlmann, tel. 06-46103716.